woonbegeleider bemoeizorg Almere

Vacature samenvatting
Solliciteer
Print E-mail Facebook Twitter Google Bookmarks Linked in
Kwintes zoekt voor de regio Zuid Flevoland voor het team bemoeizorg in Almere een woonbegeleider (tijdelijk).

De functie
Als woonbegeleider heb je een actieve rol in de dagelijkse activiteiten. Je zorgt ervoor dat de cliënt in zijn directe omgeving goed kan functioneren. Op basis van vastgestelde plannen bied je begeleiding en ondersteuning Je signaleert (toenemende) problematiek en ziet toe op de medicatieverstrekking. Je begeleidt groepsgesprekken en ziet erop toe dat groepen cliënten op een goede manier samenleven. Je bouwt een vertrouwensband op met cliënten en biedt waar nodig praktische hulp bijvoorbeeld door samen de woning schoon te maken. Ook lever je een bijdrage aan de administratie, registratie en rapportage.

Het betreft een dienstverband van 24-32 uur per week voor zwangerschapsvervanging. De functie beschikbaar per direct tot augustus.

 

De eisen
Je bent in het bezit van een relevant MBO-diploma. En je hebt kennis van psychiatrische ziektebeelden, psychosociale problematiek en rehabilitatiemethodiek. Je bent klantgericht, kunt goed samenwerken en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast verwachten we dat je goed bent in het opbouwen en onderhouden van relaties, grenzen stelt, zelfstandig en evenwichtig handelt en goed kunt anticiperen in verschillende situaties. Het

spreekt voor zich dat je je kennis via scholing op peil wilt houden.

 

Het aanbod
De arbeidsvoorwaarden van Kwintes zijn conform de CAO GGZ. We bieden een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsregeling, bedrijfsfitness en een eindejaarsuitkering. Het maximale maandsalaris bedraagt € 2.672,-- bruto (FWG 40) op basis van een 36-urige werkweek.

 

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Quirien Vermeren, hoofd begeleiden en wonen, telefoonnummer 06 30589258.

 

Solliciteren
Heb je belangstelling voor deze vacature dan kun je solliciteren via de knop solliciteren op onze jobsite www.werkenbijkwintes.nl 
Deze vacature is tot en met 12 februari vooralsnog alleen opengesteld voor interne kandidaten van Kwintes. Reacties van externe kandidaten worden op prijs gesteld en na de interne procedure in behandeling genomen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteren

Vind ons op:

Back Terug  Stats Hits:432  Sollicitanten:0 
 

ict vacatures